Nissewaard Ateliers

Geraniumstraat 34
3202 RE Spijkenisse
postadres:
Landpoortstraat 1
3211 AT Geervliet
list icons map

Landelijk Atelierweekend 26 en 27 juni 2021

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt de zevende editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 350 ateliers in heel Nederland deelnemen. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars. Bij NisseWaardAteliers in Spijkenisse openen 3 kunstenaars de deuren van hun atelier: Jan Pieters (kunstschilder), Isabelle Gavelle (mozaiek) en Bregje de Koning (schildercursussen en workshops).

Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers in heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van kunstenaars bij hen in de buurt en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen. De organisatie is in handen van Stichting Kunstweek met als voornaamste doel het samenbrengen van kunstliefhebber en kunstenaar.

Workshops, exposities en demonstraties
Jan Pieters en Isabelle Gavelle exposeren hun werk en uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks bij de kunstenaars werk te kopen. Bregje de Koning organiseert een workshop zelf olieverf maken.

Het bezoek aan de ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend. Uiteraard gelden tijdens het bezoek de geldende maatregelen vanuit de overheid. Deze zijn ook te vinden op de homepagina van het Landelijk Atelierweekend via www.landelijkatelierweekend.nl.

Geraniumstraat 34 Spijkenisse, ingang via hek Willemshoevelaan.